HVA GJØR VI?

Vi tilbyr språkkurs i spansk og fransk i utlandet.

Vi kombinerer språkopplæring med kulturutveksling for å levere kurs og programmer som forvandler drømmer til internasjonale muligheter.

Vi tror at man oppnår en raskere og bedre læring ved å bruke språket i reelle situasjoner, som for eksempel i kontakt med lokalbefolkning eller andre studenter. Dette bidrar til en bratt læringskurve og morsomme opplevelser.

SPRÅK

Du kan velge og lære et nytt språk i flere land og på forskjellige måter.

UTDANNELSE

Ved å lære et ny språk utvider du din kompetanse og åpner nye muligheter.

REISE

Livsanbefaling fra erfarne mennesker: Reis så mye du kan. Kos deg!

KULTURELL UTVEKSLING

Møt mennesker fra hele verden og få nye venner.

HVEM ER VI?

Vi er en gruppe entreprenører som er språkinteresserte, vi har bodd og studert i flere land.

Vi er interessert i å  lære av kulturelt og språklig mangfold. Vi liker friluftsliv, bistandsarbeid og idrett.

HVORFOR VELGE OSS?

  • Vi har spesialisert oss på å tilby språkkkurs basert på ønsker og behov. Våre kurs er åpne for alle, fra nybegynnere til deltakere med meget gode forkunnskaper. For at opplæringen skal bli mest mulig effektiv, tilbyr vi undervisning med 2 til 8 elever per gruppe.

  • I tillegg til å lære et nytt språk, fokuserer vi også på at du skal få erfaringer fra en annen kultur. Du har muligheter til å bo hjemme hos lokale familier for å integrere deg mer i kulturen. Læring skal være morsomt – derfor tilbyr vi ulike aktiviteter i alle byene, alt fra kulturelle opplevelser, musikk og sport.

  • Lærerne vi bruker har alle solid utdannelse i pedagogikk og språk, samt lang erfaring i undervisningssammenheng. Dersom det er ønskelig kan du velge å avsluttet kurset med en offisiell eksamen som bekrefter  din oppnådde kompetanse.

  • Det er trygt og enkelt å reise gjennom One Bridge. Vi ordner alt for deg. Du vil få all den informasjonen du har behov for før avreise, og vi står også til tjeneste etter at du har kommet vel frem til ditt studiested. Dersom det mot formodning skulle oppstå problemer under oppholdet, vil vi gjøre alt vi kan for å løse disse i samarbeid med deg og skolen.

3

LAND

3

BYER

2

SPRÅK

12

Forskjellige kurs